Reklam Alanı

Google’da Sıra Nasıl Yükseltilir?


google da üst sıralara çıkma,google sıralama yükseltme,yandex de üst sıralara çıkma,google da üst sıralara çıkma yöntemleri,google da üst sıralara çıkma programı,google'da ön sıralara çıkmak,googlede ilk sırada çıkmak,google'da ilk sırada çıkmak,google birinci sayfada çıkmak,google 1. sırada çıkmak,googlede 1. sıraya çıkmak


Google’da Sıra Nasıl Yükseltilir?

Google dünya internet piyasasının çok büyük bir kısmını elinde bulunduruyor. Hal böyle olunca site sahibi webmaster arkadaşlar da Google sıralamalarında üst sıralara çalışmak için birçok çalışma yaparlar. Bu bazen olumlu sonuçlar verdiği gibi olumsuz sonuçlarda doğurabilmektedir.
İşte site sahibi arkadaşların Google’da istedikleri kelime de üst sıralara çıkmak için yapacakları çalışmalar.
1. Google her şeyden önce kurallarına uyan siteleri sever. Yani arama motorunun seveceği türden bir site yapmaya çalışacaksınız. İç seo ve mobil uyumluluk gibi.
2. En önemlisi bana göre özgün içerik gireceksiniz ve doğal olacaksınız. Emin olun özgün içerik ileriki dönemler içinde sizin için bir garanti olacaktır. Çünkü kopyala-yapıştır yapan siteler yükselmeleri hızlı oldukları gibi inişleri de hızlı olacaktır.
Bunların yanında elbette optimizasyon  ve tema seçimi de önemlidir. Sonrasında ise zaten özgün içerik, süreklilik ve heves olduktan sonra başarının gelmemesi için bir neden olmayacaktır. Kısa kısa değinmeye çalıştığımız Google’da sıra nasıl yükselir? Adlı yazımızın sonuna geldik.

Hiç yorum yok