Reklam Alanı

Backlinkin Seo ’ya Etkisi

backlink siteleri,ücretsiz backlink,backlink nedir,backlink satın al,backlink al,backlink alma,backlink alma siteleri,backlink nasıl eklenir

Backlinkin Seo ’ya Etkisi

     Bu makalemizde backlink denilen olay yani sitenize dışarıdan verilmiş olan linklerin sitelerinize katkısı ve zararlarına değineceğiz. 
     Biliyorsunuz bazen sitemizi açarız, bir ay boyunca sürekli içerik gireriz ama bir türlü kelimemizde istediğimiz yükselmeyi sağlamayız. Bunun için sitemize dışarıdan link alma yoluna gideriz. Sitemize dışarıda aldığımız link yani aldığımız backlinkler siteye katkı sağlayacağı gibi çok fazla ve çöp sitelerden alınan linkler faydadan çok zarar verecektir.
Backlinkin Faydaları: Google yakın bir zamanda aldığı bir kararla pagerank olayını sonlandırmış oldu. Backlinkin en güzel faydası hiç şüphesiz pagerank üzerindeki etkisi üzerineydi. Bunun yanında sağlam sitelerden alınan linkler sitenizin arama motorlarındaki index hızını arttıracağı gibi içeriklerinizin daha üst sıralarda çıkmasını da sağlayacaktır.
Backlinkin Zararları: Site açan çoğu arkadaşımız daha site bir aylık bile olmadan hemen backlink olayına başlar. Bu çok yanlış bir olaydır. Çünkü yeni açılan bir sitenin hemen backlink alması arama motorları tarafından doğal olmadığı gerekçesiyle ban yeme riskiyle karşı karşıyadır.

2 yorum:

  1. selam hoçam bu sablonu ben ala bilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki bu haftasonu yükleyip atarım beklemede kalın. (Nereye koyduğumu unuttum şablonu ondan)

      Sil